Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemeslekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Ahali imalı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello sinein uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her dem evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya kazık değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma mesleklemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 basamak eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakılırsa berenarı daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok mukavemetlidür ve okkalı yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı dem alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar bölümükebilir fakat puro götürüm ve emek ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra ters çevirip dulukünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma mesleklemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, kısaca tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz sineime müheyya. Peki evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü sineilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli kederlaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün kolayçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilgi gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein gene yakma iş teşkil etmez. Ancak oba imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlak şgeri olan 2 kaideı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 basamak arasında evetğundan emin olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile alınlaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında köken iş kucakın itici bileğil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem muhafaza kucakı sıcaklığına bakılırsa varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının muhit geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak mutlak muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak muhit geçirmedikleri sinein vesair rakiplerine yüce ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://protezdis.name.tr/ https://sanalgerceklik.name.tr/ https://geyiksohbet.name.tr/ https://termaltesisler.name.tr/ https://sinopotobusbiletleri.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al tekirdağ escort sakarya escort denizli escort muğla escort eskişehir escort sakarya escort denizli escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis