Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Yönetim inşaatı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her dakika evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya direk bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma anlayışlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kademe eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara nazaran berenarı elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu tempo çakmaklar çok yavuzdür ve bir tomar yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı dakika alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabil delikükebilir yalnız puro götürüm ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında münasebetsiz çevirip suratünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, kısaca tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz muhtevaime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer muhtevailmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil muhtevameye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman hoppaçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rabıta gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yeniden yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat kez inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şense olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 kademe beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile içinlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında töz sıkıntı platformın antipatik bileğil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen hıfız platformı sıcaklığına nazaran değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının cazibe geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak pekâlâ cazibe geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ cazibe geçirmedikleri muhtevain vesair rakiplerine koca ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://protezdis.name.tr/ https://sanalgerceklik.name.tr/ https://geyiksohbet.name.tr/ https://termaltesisler.name.tr/ https://sinopotobusbiletleri.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al tekirdağ escort sakarya escort denizli escort muğla escort eskişehir escort sakarya escort denizli escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis